https://www.drinkoop.com/activiteiten
 

Activiteiten

Kernactiviteiten Drinkoop

 

De kernactiviteiten van Drinkoop bestaan uit het faciliteren van de inkoop aangelegenheden op het gebied van dranken voor de bij haar aangesloten leden. 

Daarbij worden met leveranciers en handelspartners samenwerkingsovereenkomsten opgesteld zodat de leden middels uitstekende condities en voorwaarden tegen scherpe prijzen kunnen inkopen. Het wederzijdse partnership tussen leverancier, handelspartner en onze leden moet uiteindelijk zorgen voor groei bij alle deelnemers

Drinkoop draagt daarnaast zorg voor adviezen op het vlak van assortimentsamenstelling en zoekt naar eventuele alternatieven om het rendement van de aangesloten leden te verbeteren en/of ze een unieke marktpositie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het, in onderling overleg, bepalen van preffered suppliers of de ontwikkeling van private labels.

 

Activiteiten van leden

Bij de leden van Drinkoop worden diverse activiteiten ontwikkeld en opgezet.

Zo kent De Klok Dranken het EY-College waar trainingen en educatie op het vlak van dranken plaatsvinden. Maar ook up-sell activiteiten, telesales en het folderprogramma maken deel uit van het verkoopgeheel.

De Dranken Compagnie verzorgt voor haar leden, elke veertien dagen, een digitale folder. Daarvoor wordt de eigen naam en huisstijl van ieder lid gebruikt. Daarnaast verzorgt de Dranken Compagnie landelijke actie's en eens per kwartaal een digitale thema mailing met informatie, foto's en films over horeca activiteiten. Leden worden iedere twee weken voorzien van prijsvergelijkingen en informatie over hun concurrenten in hun eigen afzetgebied. Contact met collega's staat hoog in het vaandel.

 

De Horeca Foodgroup biedt bij haar aangesloten groothandels twee exclusieve sterke merken. Voor koffie Melange d'Or en voor snacks Frappant. Daarnaast maken ze voor hun leden de Da's Frappant actiekrant.

 

     

 

 

     

- Dat klinkt uitstekend -