https://www.drinkoop.com/leden/dranken-compagnie
 

Dranken Compagnie

De Dranken Compagnie is een samenwerkingsverband van zelfstandige drankengroothandels verspreid over Nederland. Dranken Compagnie wil samen ondernemen, samen kansen zien en vooral: benutten. Al meer dan 30 jaar heeft Dranken Compagnie een passie voor horeca. Dranken Compagnie staat voor oer-Hollandse waarden als nuchterheid en een scherpe handelsgeest.

Dranken Compagnie maakt zich sterk voor haar leden. Drankenhandels die een vaste relatie willen met hun klanten, die een sparringpartner zoeken: een mede-ondernemer. Dranken Compagnie adviseert en lost problemen op. Bij alles wat Dranken Compagnie doet focussen ze op de relatie met haar leden. Daarbij is het assortiment de belangrijkste ondersteunende factor. Bij Dranken Compagnie draait het om samenwerken. Niet denken in problemen, maar samen zoeken naar oplossingen.

Dranken Compagnie

Het hoofdkantoor van Dranken Compagnie is gevestigd in Gouda. In Gouda bevindt zich het kloppend hart van de organisatie van waaruit diverse activiteiten voor de partnerleden van de Dranken Compagnie worden verzorgd. Vanuit het hoofdkantoor wordt ook intensief contact onderhouden met Drinkoop.

Website: www.drankencompagnie.nl

Drankengroothandel Boonekamp

Drankengroothandel Boonekamp is gevestigd in Leiden en gespecialiseerd in het leveren van dranken aan horeca, (sport)verenigingen en evenementen. Daarbij heeft Drankengroothandel Boonekamp binnen haar regio de exclusieve distributie voor Grolsch en Gulpener fustbier. Daarnaast levert Drankengroothandel Boonekamp een uitgebreid assortiment dranken.

Website: www.boonekamp.nl

De Monnik Dranken

De historie van De Monnik Dranken gaat terug tot 1918. De Monnik Dranken is gevestigd in Oldenzaal en gespecialiseerd in het leveren van dranken aan horeca en slijterijen. Daarnaast heeft De Monnik Dranken ook de exclusieve importrechten voor Nederland van diverse merken zoals bijvoorbeeld BenRiach, Feigling en Osborne

Website: www.monnik-dranken.nl

Drankengroothandel Scheerder

Drankengroothandel Scheerder is gevestigd in Amersfoort en gespecialiseerd in het leveren van dranken aan horeca, (sport)verenigingen en evenementen. Daarbij is Drankengroothandel Scheerder aanbieder van diverse merken bier op fust. Door de hoge service en handelingsnelheid heeft Drankengroothandel Scheerder in haar regio inmiddels een unieke positie opgebouwd.

Website: www.scheerderbv.nl

LHC Groothandel in dranken

LHC is een 100% dochter van Gulpener Bierbrouwerij, gevestigd in Hoensbroek en gespecialiseerd in het leveren van dranken aan horeca, (sport)verenigingen en evenementen. Binnen haar regio is LHC exclusief distributeur van Gulpener fustbier. Door de hoge mate van professionaliteit en grote kennis van de regio heeft LHC inmiddels een sterk gewortelde positie in Limburg verworven.

Website: www.limburgsehorecacentrale.nl

Drankenhandel Mulco

Drankenhandel Mulco is gevestigd in Harmelen en gespecialiseerd in het leveren van dranken in haar regio. Daarnaast heeft Drankenhandel Mulco voor haar rayon de exclusieve distributierechten voor Grolsch fustbier. De persoonlijke aanpak en hoge mate van klantgerichtheid hebben er voor gezorgd dat Drankenhandel Mulco reeds lange tijd een gevestigde naam is in en rondom Harmelen.

website: www.mulco.nl

Bessems Drank- en Partyservice 

Bessems Drank- en Partyservice is een begrip wat betreft het leveren van dranken en partymaterialen aan de horeca, in het verzorgingsgebied rond Maastricht. De 3e generatie Bessems runt nu het bedrijf 'Bessems Drank- en Partyservice'. Het bedrijf heeft een rijke historie van meer dan 90 jaar. Bessems Drankenhandel levert o.a. bier, fris, wijn, gedistilleerd, glaswerk en melk producten.

website: www.bessems-partyservice.nl

De Nieuwe Gerstengel 

De Nieuwe Gerstengel te Amsterdam is een drankengroothandel die al meer dan 25 jaar de horeca in en om Amsterdam een uitgebreid drankenassortiment levert. Zij levert aan horeca, kantines en instellingen. Vanuit het distributiecentrum te Amsterdam belevert de Nieuwe Gerstengel haar relaties.

website: www.gerstengel.nl

Groobo Groothandel 

Groobo staat voor Groothandel Boschma en we zijn gevestigd in het mooie Friese plaatsje Sondel. Al jarenlang leveren wij allerlei soorten dranken en frituurolie aan de horeca tegen de allerbeste prijzen. Ook voor (particuliere) feestjes kunt u bij ons terecht.

website:www.groobo.nl

 

- Dat klinkt uitstekend -