https://www.drinkoop.com/leden/horeca-foodgroup
 

HGF | Horeca Foodgroup

De Horeca Foodgroup is een groep van horeca groothandelaren die de krachten voor de inkoop gebundeld hebben. De horeca groothandels bij Horeca Foodgroup hebben elk hun eigen verkoopbeleid en hebben als duidelijke overeenkomst de hoge servicegraad die ze verlenen. 

De Horeca Foodgroup onderscheidt zich in de markt. Naast inkoop verzorgen ze voor hun leveranciers ook een groot deel van de centrale leveranties van de bij hen aangesloten groothandelaren. Deze groothandelaren hebben daarvoor een groot pakket artikelen eenvoudig beschikbaar. Voorts hebben de bij Horeca Foodgroup aangesloten groothandelaren de beschikking over twee sterke merken die exclusief bij Horeca Foodgroup verkrijgbaar zijn. Voor koffie is dat Melange d'Or en voor snacks het merk Frappant.

Horeca Foodgroup (HFG)

Het hoofdkantoor van Horeca Foodgroup is gevestigd in Roosendaal. In Roosendaal bevindt zich het kloppend hart van de organisatie van waaruit diverse activiteiten voor de partnerleden van Horeca Foodgroup worden verricht. Vanuit het hoofdkantoor wordt intensief contact onderhouden met Drinkoop.

Website www.horecafoodgroup.nl

Allegro Food Service

In Enschede heeft Erik Oudenampsen horeca groothandel"Allegro Food Service" van waaruit hij zijn klanten extreem veel service geeft.

Website  www.allegrofoodservice.nl

Assies

Assies te Beekbergen is een service gerichte groothandel welke zich vooral heeft gespecialiseerd in diepvriesproducten.

Dutch Bestsellers

Dutch Bestsellers te Breda is sinds 2002 agent en expediteur voor afnemers op de benedenwindse eilanden (Aruba, Bonaire en Curacao). In die hoedanigheid verzorgt Dutch Bestsellers de werkzaamheden rond de levering van zo'n vijfenzestig tal 40'ft containers per jaar. De kracht van Dutch Bestsellers is de continuïteit van de goederenstroom en het aanbod van A-merken in food en non-food.

Website www.dutchbestsellers.nl

 

Green Acres

Greenacre Foods is een familie bedrijf opgericht door Nick Mathews in 1985. In de loop der jaren is Green Acres uitgegroeid tot een groothandel van formaat gespecialiseerd in Ierse en Engelse producten voor de horeca.

Website http://www.greenacrefoods.nl

Howa Food 

In 2010 richtte Arthur van Wanrooij Howa Food op. Met zijn eerste medewerkers Karel Timmermans en Genevieve Duquesnoy bieden ze, vanuit Oss, samen meer dan 75 jaar ervaring in horecaland. In de loop der jaren is Howa Food uitgegroeid tot een vertrouwd adres en goedlopende horecagroothandel welke zich gespecialiseerd heeft in leveringen aan cafetaria's, snackbars, sport-en bedrijfskantines en eetcafés.

Website www.howafood.nl

Janssen Horeca Groothandel

Janssen Horeca Groothandel in Etten-Leur is van oudsher een familiebedrijf en gestart in 1980. Service is voor Janssen Horeca Groothandel zeer belangrijk. Daarom is Janssen Horeca Groothandel in 1990 uitgebreid en verhuist naar een nieuw bedrijfspand met bedrijfswoning. Hierdoor kan Janssen Horeca Groothandel haar klanten nu 7 dagen per week een optimale sercive bieden zoals de klanten van Janssen Horeca Groothandel gewend zijn. www.janssenhoreca.nl

Keijzers Horecagroothandel

Keijzers Horecagroothandel te Hillegom bestaat uit twee zeer actieve broers welke service hoog in het vaandel hebben staan. Keijzers Horecagroothandel heeft veel snackbars als afnemer welke ze voorzien van alle benodigde producten.

Website www.keijzershorecagroothandel.nl

Kooyman Grootverbruik 

Kooyman Grootverbruik te Terschelling West is de leverancier van food en non-food op Terschelling. Op Terschelling levert Kooyman Grootverbruik horeca, verenigingen en grootverbruikers een compleet assortiment, waaronder topmerken zoals Kärcher, Dunske, EMGA en andere.

Website www.kooyman-grootverbruik.nl

De Kreij Horeca

De Kreij Horeca te Middelharnis is opgericht in 1948 en zich in de loop der jaren steeds meer gaan specialiseren in horeca artikelen. Klantgerichtheid en service staan bij De Kreij Horeca hoog in het vaandel. Hoewel de wereld steeds sneller gaat, krijgt elke klant gewoon de aandacht die hij verdient.

Website www.dekreij.nl

J.H.List Horecagroothandel

List te Raalte is een horecagroothandel voor food, non-food en drinks. List levert een compleet assortiment aan A-merken en huismerken in: Koelvers en diepvries, frisdranken, alcoholische dranken, KW, schoonmaakartikelen, disposables, ijs en koffie/thee. Leveringen vinden plaats aan horeca, sportverenigingen, instellingen, detailhandel en bedrijfskantines.

Website www.horecagroothandellist.nl

AC Loogman Horeca Groothandel

Loogman te Aalsmeer is specialist voor de horeca. Toen er in de 70'er jaren steeds meer vraag ontstond naar diepgevroren aardappelproducten besloot Loogman zich meer te richten op de horeca en startte met het leveren van geschilde aardappelen in verschillende soorten en maten, verse patat en diepvriesfriet. Inmiddels is Loogman uitgegroeid tot een volwaardige horecagroothandel welke naast alle soorten aardappelproducten o.a. ook A-merk snacks, sauzen, vetten, ijs en verpakkingsmateriaal biedt. Ruim 1000 artikelen zijn snel uit voorraad leverbaar voor klanten die kiezen voor kwaliteit en persoonlijke service.

Website www.acloogman.nl

Nieuw Mam Horecagroothandel

Mam in Amsterdam is een gespecialiseerde groothandel voor de horeca. Specialist in kwalitatief hoogwaardige food en non-food producten voor grillrooms, shoarmazaken en pizzeria's maar ook producten voor retailers en aan andere groothandels. Mam streeft naar een persoonlijke benadering van de klant en wil specifieke behoefte van de individuele retailer zoveel mogelijk vervullen. Dit vertaald zich onder meer in korte en flexibele levertijden en specifieke land gebonden assortimentsartikelen.

Website  www.mambv.nl

Rové Horecagroothandel

Vanuit Middenmeer verzorgt Rové Horecagroothandel zijn klanten in Noord-Holland. Service en klantgerichtheid staan daarbij centraal.

Website www.rovehg.nl

Rust Food

Rust Food in Delft is als Horeca groothandel al meer dan 100 jaar de schakel tussen fabrikant en zijn afnemers.

Website www.rustfood.nl

Scholtze Horecagroothandel

Op 1 mei 1979 nam Tim Scholtze de stap om voor zichzelf te beginnen met een groothandel in specerijen en champignons. In de loop van de meer dan dertig jaar is bij Scholtze te Goirle een assortiment ontstaan waarmee ieder horecabedrijf, instelling, grootverbruiker en/of cateraar prima in haar behoefte kan voorzien.

Website www.scholtze.nl

Sloots 

De eierballen van horeca groothandel Sloots te Nieuw Buinen zijn een waar begrip in noord en oost Nederland. De eierbal bestaat uit een, heel, gepeld, hard gekookt ei omgeven door ragout en een dubbele paneerlaag. Sloots is producent van de verse eierbal maar brengt ook houdbare eierballen onder eigen label op de markt.

Ruud van der Star & Zn

Horeca service Ruud van der Star in Ter Aar is al ruim 25 jaar de complete leverancier voor o.a. horeca, pizzeria, schoolkantine, sportvereniging, catering en snackbars. Bij Ruud van der Star kan iedereen terecht voor alle food en non-food wensen, het inrichten van uw toiletruimte en aankleding van tafels. Sinds 2002 is Ruud van der Star één van de grootste aanbieders van bake-off.

Website www.horecaservicervanderstar.nl

Tol en Schilder food/non-food

Tol en Schilder is dé groothandel voor alles rond vis. Vanuit Volendam en Amsterdam verzorgen Tol en Schilder voor klanten alle artikelen zodat ze in één keer klaar zijn.

Coffee Fresh Westhoff

Vanuit vijf locaties verspreid over Nederland verzorgt Coffee fresh alles rondom koffie. Coffee fresh draagt met hun drie eenheid in koffie, automaten, ingrediënten en technische service, bij aan een prettige en ontspannen werksfeer. Met een persoonlijke benadering en een glimlach organiseert Coffee Fresh koffie op de werkvloer. Coffee fresh draagt bij aan een duurzame samenleving door te investeren in maatschappelijk verantwoorde producten en mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt.

Website www.coffeefresh.nl

Van Tienen Drankenautomaten 

Van Tienen drankenautomaten uit Zeeland is al meer dan 40 jaar een vertrouwde naam voor een goede kop koffie en thee op de werkvloer. Als echt Branbants familiebedrijf denkt Van Tienen met haar klanten mee en zorgen ze voor een professionele en kosten efficiënte uitrusting. Van Tienen levert diverse automaten voor de voorziening van koffie, frisdrank, snacks en snoep, evenals bijbehorende ingrediënten en een verrassend assortiment aan non-food producten.

Website  www.vantienen.nl

Van Zelst Automaten 

Van Zelst Automaten is al meer dan 40 jaar totaalleveranciervoor werk en horeca met vestigingen in Eindhoven, Roosendaal, Sassenheim, Tiel en Assen. Van Zelst heeft een ruim assortiment aan food, non-food, dranken en versproducten. Als totaalleverancier levert Van Zelst aan bedrijven en horeca de gehele dagelijkse behoefte aan AGF, levensmiddelen, dranken, non-food, schoonmaak en hygiëne producten. Van dagvers tot koffie gerelateerde producten, het kan in één keer besteld.

Website  www.zelst.nl

Hoka Den Haag / Waalwijk

Hoka is sinds 1978 totaalleverancier voor (bedrijfs)kantines, horecagelegenheden en grootgebruikers en heeft vestigingen in Den Haag en Waalwijk. Als marktleider in kwaliteitsnacks heeft Hoka inmiddels ruimschoots bewezen een uiterst betrouwbare leverancier in food en nonfood producten te zijn. Naast dit zeer uitgebreide horeca assortiment (waaronder friet, snacks, vetten en sauzen) biedt Hoka eveneens een exclusief productassortiment van het exclusieve merk Quality dat uitblinkt in prijs en kwaliteit.

- Dat klinkt uitstekend -