https://www.drinkoop.com/over-drinkoop/bestuur
 

Bestuur

In het Bestuur heeft ieder hoofdlid een afvaardiging. Daarnaast is er een onafhankelijke bestuursvoorzitter. De bestuursvoorzitter is niet gelieerd aan 1 of meer van de leden en hierdoor neutraal in zijn of haar positie.

De heer F.W.A. (Frans) Fredrix  Bestuursvoorzitter

De heer Fredrix heeft een carriere opgebouwd in foodretail. Na achtereenvolgens de Gruijter en EDAH heeft hij vanaf 1993 gedurende 15 jaar leiding gegeven aan de Inkoopcombinatie Superunie. Daarnaast was de heer Fredrix betrokken bij veel internationale inkooporganisaties op het gebied van food.

De heer M. (Milco) Alblas  Penningmeester

De heer Alblas heeft uitgebreide ervaring op het gebied van marketing en verkoop van bier en dranken. De heer Alblas is lang werkzaam geweest bij Heineken NV in verschillende (inter) nationale marketing en verkoop functies. Na een periode als zelfstandig consultant werkzaam te zijn geweest is de heer Alblas vanaf 2011 lid van de directie van Koninklijke Grolsch | Asahi Europe Ltd en in die hoedanigheid eindverantwoordelijk voor De Klok Dranken.

De heer J. (Jacques) Boonekamp Secretaris

De heer Boonekamp is ooit met 7 eigen wijnwinkels / slijterijen begonnen. Hij was 36 jaar lang directeur van Drankengroothandel Boonekamp BV te Leiden. Tussentijds was hij ook directeur van de DON BV. Daarnaast is hij mede-oprichter van de Dranken Organisatie Nederland, de Dranken Compagnie en Drinkoop. Momenteel is hij directeur van de Dranken Compagnie in Gouda.

 

De heer A.J.(Louis) Peperzak  Bestuurslid

De heer Peperzak heeft een carriere  opgebouwd bij diverse food leveranciers. Zo heeft hij zeer lang aan het hoofd gestaan bij sauzenproducent Remia. Daarnaast was en is de heer Peperzak betrokken bij diverse handelsondernemingen en is hij voorzitter bij de horeca Foodgroup.

 

- Dat klinkt uitstekend -