https://www.drinkoop.com/over-drinkoop/team
 

Team

Het actuele team bestaat uit medewerkers welke zich met hun professionele kennis vol passie inzetten voor Drinkoop en de bij haar aangesloten leden.

De heer B. (Bas) Deden  Algemeen Directeur | Hoofd Inkoop

De heer Deden heeft in zijn arbeidsleven een schat aan ervaring opgebouwd binnen zowel retail als het out of home kanaal en binnen vakgebieden als in- en verkoop. Zo vervulde de heer Deden gedurende tien jaar diverse inkoopfuncties bij Dirk van den Broek, was de heer Deden tien jaar commercieel directeur bij respectievelijk Les Grands Chais de France en Wine&Spirits en vervolgens drie jaar inkoopverantwoordelijk bij de Dranken Organisatie Nederland. De heer Deden is actief in het maatschappelijke leven waar hij tot voor kort o.a. bestuurslid was bij de grootste sportvereniging van Lelystad.

Mevrouw C. (Coosje) Dekkers  Financiën

Mevrouw Dekkers is voor diverse organisaties al decennia een vertrouwd baken op financieel gebied. In samenwerking met externe accountant bureaus verwerkt mevrouw Dekkers de administraties en stelde de jaarrekeningen op. Na diverse opleidingen en cursussen op het vlak van boekhouding is mevrouw Dekkers nu administratief verantwoordelijk binnen Drinkoop. Daarnaast is mevrouw Dekkers ook actief in het maatschappelijk leven waarbij zij recent als vrijwilligster in de organisatie zat van Golfen tegen Kanker.

 

 

- Dat klinkt uitstekend -