https://www.drinkoop.com/partners

Preferente Partners

Drinkoop is een inkoopcombinatie voor drank en horeca groothandels welke samenwerkt met veel importeurs, leveranciers, producenten en merkeigenaren.Naast het feit dat Drinkoop zich sterk maakt voor haar leden zet ze zich ook in om voor de preferente partners het maximale resultaat te behalen. Door de optimale en afgestemde samenwerking tussen leden, groothandels en partners wordt voor alle partijen het beste rendement gerealiseerd.

Onze preferente partners zijn;

    

Bier&cO

Bij Bier&cO houden we ervan de dingen net even anders te doen. Zo zijn wij distributeur, merkenbouwer – en een kenniscentrum voor bier. Gedreven door grenzeloze nieuwsgierigheid altijd op zoek naar spannende dranken om de liefhebbende consument te verrassen en uit te dagen. Maak op bierenco.nl een afspraak voor bieradvies - “dare to drink different”!

Website:http://bierenco.nl

Lipton

Lipton Ice Tea is in 25 jaar uitgegroeid tot de nummer één terrasdrank in Nederland. Door de verfrissende smaak en iconische perfect serve. Daarnaast heeft Lipton duurzaamheid hoog in het vaandel staan. In alle Lipton dranken gebruiken wij 100% Rainforest Alliance Certified TM thee.Lipton is het enige theemerk met eigen theevelden.

Website: https://www.liptonverkoop.nl/

       

FLS

Wij zijn FLS Company, een zelfstandige en 100% onafhankelijke liquor company in Nederland. Al meer dan 20 jaar richt onze sales & marketing organisatie zich op het ontwikkelen en het in de markt zetten van producten en de daarbij behorende beleving.

Website:http://www.flscompany.nl

     

Verbunt Wijnkopers

Verbunt Wijnkopers is een toonaangevende moderne Nederlandse wijnimporteur. We presenteren een wereldwijd assortiment topmerken. Van toegankelijke schenkwijnen tot wijnen van de meest vooraanstaande wijnhuizen. Van traditioneel tot innovatief en eigenzinnig. Verbunt richt zich op groothandel, horeca en onafhankelijke wijnspeciaalzaken. Sinds 2010 is Verbunt Wijnkopers onderdeel van het familiebedrijf Salentein, eigendom van de familie Mijndert Pon.

Website:http://www.verbunt.nl

     

Friesland Campina

De groeiende wereldbevolking voorzien van de juiste nutriënten is dé uitdaging voor de komende decennia. Met het aanbieden van betrouwbare, relevante en voedzame zuivelproducten levert FrieslandCampina een bijdrage aan het veiligstellen van de voedsel- en nutriëntenzekerheid. De purpose van FrieslandCampina – nourishing by nature – staat voor betere voeding voor consumenten in de wereld, goede inkomsten voor onze boeren, nu en in de toekomst.

Website:http://www.frieslandcampina.nl

Vrumona

Vrumona is dé innovatieve dorstlesser met gezondere en gedurfde keuzes voor iedereen.Met een gevarieerd merkportfolio van krachtige klassiekers en innovatieve producten spelen we  in op de veranderende wens van consumenten.

Website:http://www.vrumona.nl/outofhome

     

Red Bull

Red Bull Energy Drink is een functionele drank, speciaal ontwikkeld voor momenten waarop je meer wilt presteren. Red Bull geeft je vleugels wanneer jij ze nodig hebt..

website:http://www.redbull.com/nl-nl/

A Brand New Day 

A Brand New Day is een 100% onafhankelijke spirits-company. We richten ons vanuit een eigen visie op brand building, volledig op de marketing en verkoop van internationale topmerken op de Nederlandse drankenmarkt. Onze portfolio bestaat uit een spannende mix van succesvolle, internationale merken, nieuwe concepten met ongekende potentie en specifiek op de Nederlandse consument georiënteerde merken. Met deze merken blijven we verrassen, reuring creëren en traffic vergroten, elke dag weer.

website:http://www.abrandnewday.nl

     

Coca-Cola 

Coca-Cola European Partners is een Europees FMCG-bedrijf en de grootste bottelaar van producten van The Coca-Cola Company ter wereld. Verspreid over 13 landen maken, verkopen en distribueren wij de merken van The Coca-Cola Company en een aantal ander merken die wij in licentie hebben. Frisdranken, waters, fruitsappen, ijsthees; de wereld van Coca-Cola is groot. We zijn internationaal actief, maar we zijn vooral een sterk lokaal geworteld bedrijf, ook in Nederland. 

website:http://www.CCEP.com

     
Koninklijke Grolsch 

 Koninklijke Grolsch heeft een historie die teruggaat tot 1615 en behoort daarmee tot de oudste ondernemingen van Nederland. Grolsch brouwt uitsluitend bier en is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de allersterkste A-merken van Nederland. Daarnaast is Grolsch ook in internationaal verband een zeer gerespecteerd merk.”

website:http://www.koninklijkegrolsch.nl

      

De Kuyper

De Kuyper Royal Distillers is een innovatief internationaal bedrijf, actief in de productie en marketing van alcoholische dranken. Het heeft een breed scala aan producten van topkwaliteit.

website:http://www.dekuyper.com

 

        
Spadel Nederland

Het natuurlijke mineraalwater van Spa wordt na een lange ondergrondse reis gewonnen in het hart van de Belgische Ardennen. Bij Spa doen we er daarom al 125 jaar alles aan om ons natuurgebied zo puur mogelijk te houden. Want alleen met de puurste natuur krijgen we ons uiterst zuivere mineraalwater. En omdat elke druppel Spa ooit een druppel regen was, hebben we de film Project Rain gemaakt. Een ode aan de onuitputtelijke bron van Spa: de regen.

website:http://www.spa.nl

- Dat klinkt uitstekend -